banner_small_searching.jpg
Adres

Van der Meer & van Tilburg

Hardwareweg 30

3821 BM Amersfoort

+31 (0)33 303 07 23

E info@innovation.nl

KvK 06056595

 
Partners in:
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Home > Vacatures & carrière
(Junior) Consultant

 

Ben jij onze nieuwe innovatiestarter?

 

Functieomschrijving

Bij ons bureau is plaats voor een junior consultant.  De functie bestaat uit het adviseren van het bedrijfsleven, brancheorganisaties en kennisinstellingen, het verzorgen van rapporten naar betrokken organisaties en de coördinatie van diverse projecten. Je onderzoekt de mogelijkheden voor nieuwe innovatiesamenwerkingen, je zoekt en onderhoudt intensief contact met bedrijven om hun innovaties in goede banen te leiden en je maakt je sterk voor de voortgang van innovatieprojecten. Je schrijft innovatie- en businessplannen en draagt bij aan de vakinhoudelijke kennis van het bureau.

 

Profiel sollicitant

Wij zijn op zoek naar een junior consultant met een analytisch denkvermogen op academisch werk- en denkniveau. Een technische achtergrond is daarbij een pré. Daarnaast is inzicht in bedrijfseconomische aspecten gewenst. Eigen verantwoordelijkheid en ondernemersgeest bij de uitvoering van opdrachten is belangrijk; eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.

 

Ons aanbod

Wij bieden je een werkomgeving met een platte bedrijfsstructuur waarin leren en persoonlijke ontwikkeling belangrijk is. Wij zetten ons actief in voor een onderling goede relatie en open werksfeer. We bieden een omgeving waarin eigen inbreng serieus wordt genomen.

 

Hoe solliciteren?

Stuur een sollicitatiebrief met cv naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken . Voor meer informatie kunt u vooraf telefonisch contact opnemen met dhr. G. Hiemstra op 033-3030723. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 

Bedrijfsprofiel

Van der Meer & van Tilburg is een onafhankelijk bureau gespecialiseerd op vraagstukken van innovatie, kennis en new business. Het werkgebied kenmerkt zich door de vervlechting van de disciplines: strategie, technologie, marketing en organisatie. De organisaties voor wie wij werken bevinden zich in diverse vakgebieden, zoals de maakindustrie, procesindustrie, bouw, zorg, ICT en de creatieve industrie.  

 
Nieuws
The Entrepreneurship Battle!
Heb jij ondernemersambities? En heb jij een steengoed idee maar is het nu tijd om vorm te gaan geven aan je businessplan? Twijfel niet langer en meld je aan voor de...
Erasmus voor jonge ondernemers
Erasmus voor jonge ondernemers is een uitwisselingsprogramma voor ondernemers dat gefinancierd wordt door de Europese Unie. Het biedt nieuwe ondernemers de kans in...
Crowdfunding: een waardevolle aanvulling op de co-financiering van innovatie
Flexchair vroeg Van der Meer & van Tilburg om mee te denken hoe zij de Flexchair 2.0, een innovatief Internet-of-Things-concept, konden financieren.