banner_small_high.jpg
Adres

Van der Meer & van Tilburg

Hardwareweg 30

3821 BM Amersfoort

+31 (0)33 303 07 23

E info@innovation.nl

KvK 06056595

 
Partners in:
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Home > Links
Links
Toont # 
European Association for Creativity & Innovation (EACI)
The EACI a not-for-profit European association, which focuses on spreading (knowledge about) creativity & innovation throughout Europe.
Greenovate! Europe
Greenovate! Europe bundelt de deskundigheid van technologie ontwikkelaars en draagt deze kennis over naar Europese en internationale markten.
IMP³rove
Van der Meer & van Tilburg is lid van het Europese IMP³rove Partner Netwerk. IMP³rove is een initiatief van de Europese Commissie, DG Enterprice and Industry gericht op het verbeteren van de innovatie management prestaties van kleine en middelgrote ondernemingen en adviseurs.
KennisCentrum Bouw & Industrie (KCBI)
Het KCBI is een projectenorganisatie waarin de overdracht van kennis naar de industriële sector en de bouwsector centraal staat. Het kenniscentrum richt zich op de gehele kennisketen (van behoefte bepaling, tot uitwisseling van kennis en ervaring).
M3 New Business Creation
M3 New Business Creation is een internationaal opererend adviesbureau, gespecialiseerd in de begeleiding van innovatietrajecten.
OOA
Orde voor Organisatiedeskundigen- en Adviseurs.
The Global Gateway to Innovation (TII)
Europe's premier independent association of technology transfer and innovation support professionals.
Top Spin International (TSI)
A foundation focussed on regional economic development through academic spin-off incubation, spin-off programmes and technology transfer processes.
Van Tilburg Innovation BV
Van Tilburg Innovation BV ondersteunt bedrijven en instellingen bij vernieuwingsprojecten.
Nieuws
The Entrepreneurship Battle!
Heb jij ondernemersambities? En heb jij een steengoed idee maar is het nu tijd om vorm te gaan geven aan je businessplan? Twijfel niet langer en meld je aan voor de...
Erasmus voor jonge ondernemers
Erasmus voor jonge ondernemers is een uitwisselingsprogramma voor ondernemers dat gefinancierd wordt door de Europese Unie. Het biedt nieuwe ondernemers de kans in...
Crowdfunding: een waardevolle aanvulling op de co-financiering van innovatie
Flexchair vroeg Van der Meer & van Tilburg om mee te denken hoe zij de Flexchair 2.0, een innovatief Internet-of-Things-concept, konden financieren.