banner_small_high.jpg
Adres

Van der Meer & van Tilburg

Hardwareweg 30

3821 BM Amersfoort

+31 (0)33 303 07 23

E info@innovation.nl

KvK 06056595

 
Partners in:
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Home > Bureau
Van der Meer & van Tilburg - organisatieadvies

Van der Meer & Van Tilburg is een onafhankelijk bureau gespecialiseerd op vraagstukken van innovatie, kennis en new business. Het is in 1979 opgericht door Jaap van Tilburg en Han van der Meer. Het bureau heeft, naast kantoren in Eindhoven en Hengelo, zijn hoofdvestiging in Amersfoort.

 

Werkgebied

Het werkgebied kenmerkt zich door de vervlechting van de disciplines: strategie, technologie, marketing en organisatie. Nadere invulling hiervan geeft de onderstaande figuur.

 

VMT_strategie

 

De leiding van het bureau heeft zowel een bedrijfskundige als een technische achtergrond. Zij streven naar actieve participatie van opdrachtgevers bij de uitvoering van het werk.

 

Opdrachtgevers
De opdrachtgevers van Van der Meer & van Tilburg zijn: de overheid, brancheorganisaties, regionale ontwikkelingsmaatschappijen, het midden- en kleinbedrijf, grote ondernemingen en kennisinstellingen.


Producten:

  • advies
  • projecten
  • onderzoek
  • opleiding & training
  • management
  • Naast directe opdrachten ontwikkelt het bureau, samen met opdrachtgevers, projecten waarbij het ook zorg draagt voor een degelijke financiering en correcte financieel administratieve afwikkeling.

Adviseurs van het bureau zijn actief deelnemer in diverse internationale netwerken. Van der Meer & van Tilburg is vertegenwoordigd in het bestuur van TII (Technology Innovation International), partner in Greenovate. TAKE IT UP, Improve en Agricom. 

 

Als lid van de Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs (OOA) is Van der Meer & van Tilburg gebonden aan de gedragscode van de OOA.. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de KvK Midden-Nederland. 

 
Nieuws
The Entrepreneurship Battle!
Heb jij ondernemersambities? En heb jij een steengoed idee maar is het nu tijd om vorm te gaan geven aan je businessplan? Twijfel niet langer en meld je aan voor de...
Erasmus voor jonge ondernemers
Erasmus voor jonge ondernemers is een uitwisselingsprogramma voor ondernemers dat gefinancierd wordt door de Europese Unie. Het biedt nieuwe ondernemers de kans in...
Crowdfunding: een waardevolle aanvulling op de co-financiering van innovatie
Flexchair vroeg Van der Meer & van Tilburg om mee te denken hoe zij de Flexchair 2.0, een innovatief Internet-of-Things-concept, konden financieren.